- Autor: HelMad
- Uživatelský recept
- Porce: 15.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Vejce celá průměr | 165 |
| Cukr hnědý (řepný, třtinový) | 100 |
| Med | 40 |
| Olej běžný (řepkový, slunečnicový) | 180 |
| Jablka | 300 |
| Mrkev | 200 |
| Mandle | 90 |
| Brusinky sušené proslazené | 40 |
| Mouka pšeničná hladká | 200 |
| Mouka žitná celozrnná | 200 |
Energetická hodnota celkem: 19529 kJ
Bílkoviny (g): 90,
Tuky (g): 248,
Sacharidy (g): 516,
SAFA (g): 32,
Cukry (g): 208,
Vláknina (g): 69,
Sůl (g): 1
Energetická hodnota na 1 porci: 1302 kJ
Bílkoviny (g): 6, Tuky (g): 16.5, Sacharidy (g): 34.4, SAFA (g): 2.1, Cukry (g): 13.9, Vláknina (g): 4.6, Sůl (g): 0.1
Postup přípravy
1vanilkový cukr, 1L jedlé sody, 2 lžičky perníkové koření + ostatní ingredience mouka a sníh z bílků nakonec a pečeme při 180°C
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






